Γιατι η περιποιηση …ΔΕΝ ειναι γενους θηλυκου!

Ή τουλάχιστον, όχι μόνο! Εντάξει ναι, τα κορίτσια κρατούν τα ηνία ! Η περιποίηση ωστόσο είναι κάτι που δεν – θα έπρεπε να- απασχολεί μόνο εκείνες! Κάθε ένας από εμάς, και αγόρια, και κορίτσια έχουν δικαίωμα- και υποχρέωση να σου πω- να φροντίζουν τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους. Και η περιποίηση ειδικά του προσώπου είναι μία βασική ανάγκη πλέον για όλους!

Ακριβώς όπως όλοι πλένουμε το πρόσωπό μας το πρωί, άλλο τόσο αναγκαίο είναι και για τα δύο φύλα η θωράκιση της επιδερμίδας από τους καθημερινούς… επιδρομείς! Ρύποι, ηλιακή ακτινοβολία, κάπνισμα, μειωμένες ώρες ύπνου, άγχος, στρές είναι παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία του προσώπου μας , και που δεν κάνουν διακρίσεις!!! 

Σε όλα αυτά ο άνθρωπος του σήμερα οφείλει να δημιουργήσει μία ασπίδα προστασίας. Κι αν μέχρι πρότινος ήταν ταμπού να επισκέπτεται ένας άντρας ένα κέντρο αισθητικής, σήμερα, με την κλιματική αλλαγή και με τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς της ζωής μας, κρίνεται επιβεβλημένο. Ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η εξουδετέρωση των εξωτερικών παραγόντων που απειλούν να διεισδύσουν στο δέρμα αποτελούν στοιχειώδη προστασία του εαυτού μας, είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες! 

Απευθύνομαι στα αγόρια της παρέας λοιπόν, λέγοντάς σας πως έχει έρθει η ώρα να συνειδητοποιήσετε πως η περιποίηση είναι ανάγκη! Όπως το φαγητό, και η καθαριότητα! Απενοχοποιήστε λοιπόν τη διαδικασία, και κάντε το πιο….brutal σας βήμα προς το πιο κοντινό σας κέντρο αισθητικής! Εκεί θα βρείτε προγράμματα και θεραπείες ειδικά για εσάς! 

Μην διστάσετε μάλιστα κάποια στιγμή, ανάμεσα στο googlarisma για κατσαβίδια, μηχανές και αυτοκίνητα, να κάνετε και μία αναζήτηση για τα ανδρικά προϊόντα περιποίησης ! Εντάξει, εντάξει, ας αφήσουμε τα κορίτσια να τα κάνουν αυτά για εσάς!

Όσο για εσάς κορίτσια, που ξέρετε πόσο ευεργετικός είναι ένας καθαρισμός προσώπου, τολμήστε το και για το έτερόν σας ήμισυ! Προτείνετέ το, αγοράστε του ένα καλό προϊόν!

Θυμηθείτε να του τονίσετε πόσο σημαντικό είναι να προσέχει την επιδερμίδα του μετά το ξύρισμα! Και φυσικά, εξηγείστε του πως το δέρμα διψάει! Η ενυδάτωση με ένα έστω προϊόν θα τον τονώσει !!!! Με αυτά τα τρία βήματα θα τον κάνετε να λάμψει και να τονωθεί και η αυτοπεποίθησή του! Η υγεία δεν έχει φύλο! Το ίδιο και η ομορφιά! Και η περιποίηση του προσώπου είναι και τα δύο αυτά μαζί!

Leave a comment