BRILLIANCE OF PERFECTION

Τo thedmproject seminar center δημιουργήθηκε από όλους εμάς για όλους εσάς.

Είναι το σπίτι της εκπαίδευσης των κομμωτών και όχι μόνο… Απευθυνόμαστε σε κομμωτές που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους σε όλους τους τομείς κομμωτικής (κούρεμα, χρώμα, χτένισμα, barber).

Σε επιχειρηματίες κομμωτές που θέλουν να ανεβάσουν τους τζίρους τους στην επιχείρηση τους, με τα πιο εξελιγμένα business seminars.

Σε εκπαιδευτές όλων των κλάδων που θέλουν να μπουν πιο ενεργά και με πιο σιγουριά στον κόσμο της εκπαίδευσης.

Το THE ACADEMY seminar center είναι το σπίτι για όλους εσάς που θέλετε να ανήκετε σε μια κοινότητα, με ανθρώπους μου μοιράζονται το ίδιο πάθος και τα ίδια όνειρα , τις ίδιες ανησυχίες, και είστε έτοιμοι για βελτίωση και προσωπική ανάπτυξη.

Αrt Εducation Director

O Δημήτρης Μάγγος είναι ο άνθρωπος πίσω από το THE ACADEMY. Είναι 28 χρόνια στο κλάδο της κομμωτικής και 15 χρόνια στον κόσμο της εκπαίδευσης. Ασχολείται με την παγκόσμια μόδα και έχει κάνει μεγάλα show σε μεγάλες πρωτεύουσες του εξωτερικού, όπως London, New York, Berlin, Las Vegas, Madrid, Dubai.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας και έχει μοιραστεί το stage με τους μεγαλύτερους κομμωτές του κόσμου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο στην Νέα Υόρκη για εκπαίδευση ενηλίκων. Αυτή την στιγμή εκπαιδεύει τα μεγαλύτερα κομμωτήρια στην Ελλάδα και στο Ντουμπάι. Έχει εκπαιδεύσει τους μεγαλύτερους εκπαιδευτές τέχνης και έχει δημιουργήσει την δική του σχολή εκπαίδευσης εκπαιδευτών (Train The Trainer) κάτι το οποίο είναι ο μοναδικός που το κάνει στην Ελλάδα.

Πάθος του το χρώμα το barber και το business development.

To THE ACADEMY seminar center αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων συνεργατών με γνώσεις πάνω στο marketing και μπορεί να σας βοηθήσει στην ανάπτυξη του χώρου σας. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, εκεί που χτυπάει η καρδιά της μόδας και της έμπνευσης, εκεί που διάφοροι λαοί συναντιούνται, στο πιο πολιτιστικό σταυροδρόμι της πόλης.

Το THE ACADEMY seminar center άνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει να γίνεις μέλος στην πιο καλλιτεχνική ομάδα της πόλης.

65078305_2364864203600710_4394072536778801152_n-120x120
ΖΗΣΗΣ ΤΑΜΠΑΣ
Hair Bar by Zissis Tambas
Redken Artist & Creative/Art Director

Η γνώση και η μεταδοτικότητα του μπορεί να σε μεταμορφώσει σε αυτό που επιθυμείς!

40288049_10212647528919457_1953062504418508800_o-120x120
ΜΑΡΙΑ ΔΡΕΤΑΚΗ
Ανανέωση Ma.Ster. team coiffure
Loreal pro artist & owner

Εύχομαι ολόψυχα πολλές επιτυχίες, ο Δημήτρης ξεχωρίζει σαν εκπαιδευτής, αλλά και σαν άνθρωπος! Ο σεβασμός στην τέχνη και το πάθος του τον φέρνουν στην πρώτη θέση, αλλά και στην καρδιά μου. Μπράβοοο, πόσο χαίρομαι για σένα!!!

giorgos-egglezos
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ

Τι μπορεί αλήθεια να πει κανείς για τον Δημήτρη Μάγγο τον μοναδικό Έλληνα international artist της REDKEN; Κορυφαίος στυλίστας, χαρισματική προσωπικότητα, ευγένεια ψυχής και πάνω από όλα μοναδικός στη δουλειά του. Είναι από τους λίγους εκείνους ανθρώπους που γεννιούνται με ένα σπάνιο συνδυασμό μεγάλου ταλέντου και μεγάλης ψυχής. Απλά τον εμπιστεύεσαι από την πρώτη στιγμή.

stauros-giannakopoulos
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Κομμωτήριο Σταύρος

Το να ξυπνάς τη φαντασία και την δημιουργικότητα κάποιου είναι προτέρημα και προπαντός ταλέντο. Ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει στο έπακρο και να σου ξυπνήσει την ανάγκη της δημιουργίας.

thodoris-oikonomakis
ΘΟΔΩΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ
Ikonomakis Hair & Beauty Experts
Business Owner

Μοναδικός εκπαιδευτής εξαιρετικός άνθρωπος!

xara-tsiamouli
ΧΑΡΑ ΤΣΙΑΜΟΥΛΗ
AVENDA
Educator in AVENDA

Το μεγαλύτερο χάρισμα του είναι ο τρόπος που μεταδίδει τις γνώσεις του! Well done Dimitri!

baggelis-margoutas
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΓΟΥΤΑΣ
Redken Artist & Cut n' Blow Owner

Ο Δημήτρης είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης και γνώσεων.. είναι από τους λίγους,παγκοσμίως, που ξέρει πως να εξελίξει έναν κομμωτή σε άριστο επαγγελματία! Αυτοί που τον γνωρίζουν, ξέρουν..

dimitris-kaklias
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΛΙΑΣ

Ο Δημητρης Μαγγος είναι ένας εξαίρετος συνάδελφος κ εκπαιδευτής. Είναι απίστευτα μεταδοτικός κ κατανοητός σε αυτά που λέει. Έχει μοναδικές τεχνικές κ το σεμινάριο απογειώνεται. Ήταν απολύτως κατανοητός. Ανυπομονώ για τα επόμενο σεμινάριο.