CLASS 2022

Η διεξαγωγή των σεμιναρίων θα γίνει στον χώρο της ακαδημίας στην Αθήνα στην οδό Πανεπιστημίου 59.

Οι ημερομηνίες είναι προγραμματισμένες, ωστόσο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για σεμινάρια on demand.

Ισχύουν διαφορετικές τιμές για ειδικές ομάδες και συλλόγους.

31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

"The TIK TOK Fashion" Collection

 
180€ 80€

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες

New collection by the DM project. Το σεμινάριο είναι Look&Learn. Έμπνευση, δημιουργία, μόδα – όλα αυτά αποτυπωμένα στη νέα collection 2022 TIK TOK FASHION, μια συλλογή εμπνευσμένη μέσα από τα social media. Η collection περιλαμβάνει κούρεμα και χρώμα.
27 & 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Train the Trainer 1

 
400€

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 ώρες – 2 ημέρες

Είσαι πολύ καλός στην δουλειά σου και θέλεις να εκπαιδεύσεις και άλλο κόσμο να κάνει το ίδιο; Θέλεις να μάθεις να μιλάς μπροστά σε πολύ κόσμο; Έχεις άγχος όταν βρίσκεσαι μπροστά σε κοινό; Θέλεις να αναβαθμίσεις τις δεξιότητες σου και να γίνεις ηγέτης στην εκπαίδευση ενηλίκων;

Δεν έχει σημασία ποιο είναι το βασικό σου επάγγελμα, σημασία έχει ότι θέλεις να μεταφέρεις την γνώση της τέχνης σου και σε άλλους. Το μοναδικό σεμινάριο μεταφρασμένο στα ελληνικά από το Πανεπιστήμιο του Harvard που χρησιμοποιούν οι σπουδαιότεροι εκπαιδευτές στον κόσμο.

Μαθαίνεις τα πάντα από την σχεδίαση ενός σεμιναρίου μέχρι την εκτέλεση του. Θα μπορείς να σχεδιάσεις από ένα σεμινάριο 2 ατόμων μέχρι ένα μεγάλο show 5000 ατόμων.

3 & 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Train the Trainer 2

 
400€

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 ώρες – 2 ημέρες

Η εξέλιξη του Train the Trainer 1, με πληροφορίες και τεχνικές για άτομα που ήδη κατέχουν τις βασικές γνώσεις εκπαίδευσης.

Μαζί θα δουλέψουμε όλες τις τεχνικές που έμαθες θεωρητικά στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου  και θα προχωρήσουμε στα άδυτα τις εκπαίδευσης και της παρουσίασης, μελετώντας και κάνοντας πρακτική σε καινοτόμες μεθόδους, που θα σε κάνουν να μείνεις αξέχαστος στο κοινό σου! Μία εμπειρία γνώσης που δεν πρέπει να χάσετε!

7 & 8 ΜΑΪΟΥ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

 
600€ 400€

Διάρκεια σεμιναρίου: 10 ώρες – 2 ημέρες

Σεμινάριο που απευθύνεται σε αρχάριους colorist αλλά και σε πεπειραμένους, που χρειάζονται να ξαναθυμηθούν τους κανόνες των χρωμάτων. Ξεκινώντας το ταξίδι από τα πολύ βασικά βήματα του χρώματος μέχρι τις βασικές τεχνικές τοποθέτησης, μέσα από τον κόσμο των φόντων ξανοίγματος.
19 & 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

 
600€ 400€

Διάρκεια σεμιναρίου: 12 ώρες – 2 ημέρες – θεωρία & πρακτική

Βασικές αρχές κουρέματος που πρέπει όλοι οι κουπέρ να γνωρίζουμε. Από αρχάριους μέχρι πεπειραμένους, μαθαίνοντας να διαβάζουμε, να δημιουργούμε και να προσαρμόζουμε τα κουρέματα.
4 ΙΟΥΛΙΟΥ

Balayage

 
270€ 180€

Διάρκεια σεμιναρίου: 5 ώρες – θεωρία & πρακτική

Η υπηρεσία που ήρθε να γίνει μόδα μέσα στο κομμωτήριο.Όλα τα μυστικά του balayage του 2022 που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Shadow roots, melting color, graduated color είναι μερικές από τις τεχνικές που θα παρουσιάσουμε και θα ανεβάσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς σας σε άλλο επίπεδο!

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Men's Matter

 
stay tuned
Οι barbers σήμερα είναι μια φυλή, είναι ένας καινούργιος κόσμος στον κλάδο της κομμωτικής τέχνης. Είναι άνθρωποι παθιασμένοι για την τέχνη του grooming.

Το the DM project μπορεί να σου διδάξει την old school τέχνη του παραδοσιακού barbering, από την περιποίηση των μαλλιών μέχρι την παραδοσιακό τρόπο ξυρίσματος με φαλτσέτα.

Ο άντρας σήμερα ενδιαφέρεται περισσότερο από ποτέ για την εξωτερική του εμφάνιση, έτσι στο the DM project θα βρεις και όλα τα νέα trends στην αντρική μόδα.

17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Love your Client

 
210€ 130€

Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες

Τo the DM project σε συνεργασία με το ΤheLiVeUpFoundation παρουσιάζουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό σεμινάριο. Οι ειδικοί στην κομμωτική συνεργάστηκαν με τους ειδικούς στην επικοινωνία για να μάθεις εσύ πώς να κατακτήσεις τον πελάτη σου!

Βασικές αρχές επικοινωνίας, μέθοδοι για να χτίσετε μία αληθινή και δημιουργική σχέση με τον πελάτη σας, τεχνικές και βήματα για την αναγνώριση των αναγκών του με βάση τη γενική του εξωτερική εικόνα-στυλ, αλλά και τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του προσώπου του και της δομής του κεφαλιού του, οδηγώντας τον έτσι στην πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού του.

20 & 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Business

 
300€ 220€

Διάρκεια σεμιναρίου: 10 ώρες – 2 ημέρες

Σήμερα η κομμωτική δεν είναι μόνο μαλλιά. Είναι μια επιχείρηση μοντέρνα που χρειάζεται συγκεκριμένες γνώσεις για να έχει κερδοφορία. Ο κόσμος αλλάζει και μαζί του και το κομμωτήριο, σήμερα ο κομμωτής πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κομμωτηρίου του μέλλοντος. Οι συνεργάτες, τα social media, η στοχοποίηση, η επικοινωνία, η διατήρηση του πελατολογίου, οι προωθητικές ενέργειες είναι κάποιοι τομείς που χρειάζεται να κατέχεις καλά, για να δεις την επιχείρηση σου να ανθίζει.

Στο the DM project όλα αυτά είναι κομμάτια δουλεμένα από ανθρώπους που έχουν αναλύσει αυτόν τον κλάδο. Εκπαιδεύσου και εσύ σε εμάς και δες την επιχείρηση σου να ανθίζει!