Το ‘THE DM PROJECT’ αποτελείται από ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, εξειδίκευση, ενημέρωση, εκπαίδευση και αγάπη για τον χώρο της κομμωτικής.

Έρχεται να ανανεώσει το κομμωτήριο σας ή να σας βοηθήσει να το φτιάξετε από την αρχή παρέχοντάς σας τους καλύτερους στο είδος, ώστε η επιχείρηση σας να είναι μοναδική στον χώρο της.

Ο Global Hair Artist Δημήτρης Μάγγος, μαζί με το team του ‘THE DM PROJECT’, σε συνεργασία με τους καλύτερους αρχιτέκτονες και διακοσμητές μπορούν να σας δώσουν αυτό που πραγματικά έχετε ονειρευτεί ώστε η φαντασία να συναντήσει τον ρεαλισμό.

Στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε το προσωπικό σας στυλ και γούστο σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στο κομμωτήριο σας προκειμένου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με οδηγό κομμωτήριο του μέλλοντος χωρίς να οδηγηθούμε σε άστοχες αγορές και επιλογές.

Πέραν όμως από το μοναδικό χώρο που μπορεί να δημιουργήσει για εσάς το ‘THE DM PROJECT’ παρέχει όλες εκείνες τις υπηρεσίες ώστε να αναβαθμίσει την εμπειρία και την εξυπηρέτηση της πελάτισσας μέσα στον νέο χώρο.

Επιβλέποντας προσεκτικά όλους τους τομείς των λειτουργιών του κομμωτηρίου σας, διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας έχει απόδοση υψηλότερη από το πρότυπο. Δημιουργούμε συνεργάτες με αισιόδοξη προσωπικότητα και τους εκπαιδεύουμε ώστε να εργάζονται άριστα και κυρίως να έχουν πάθος για την δουλειά τους.

Δημιουργούμε ένα περιβάλλον επικεντρωμένο στην παροχή της καλύτερης υπηρεσίας σε κάθε πελάτη καταρτίζοντας ένα εξαιρετικό και εξειδικευμένο προσωπικό, στοχεύοντας σε καλύτερες πωλήσεις υπηρεσιών και προϊόντων για την ιδανική εξυπηρέτηση πελατών.

Στόχος μας είναι να εξελίξουμε την επιχείρηση σας αναλαμβάνοντας να εκπαιδεύσουμε το είδη υπάρχον προσωπικό σας ή και να βρούμε τους καλύτερους επαγγελματίες που θα χρειαστούν για τον χώρο σας ανα ειδικότητα, να προωθήσουμε ειδικές προσφορές μάρκετινγκ, να εντοπίσουμε τομείς προς βελτίωση και να παρακολουθούμε την παραγωγικότητα της ομάδας σας ενημερώνοντας σας για την μηνιαία πρόοδο.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο πελάτης που επιστρέφει είναι ο πιο πολύτιμος πελάτης. Η πρόκληση είναι να οικοδομήσουμε εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες μας ώστε να μας επισκέπτονται πιο συχνά. Οι ειδικοί μας θα σας συμβουλέψουν να κατανοήσετε τις ανάγκες των πελατών σας και να ανακαλύψετε τις πραγματικές προσδοκίες τους. Μόνο έχοντας αυτή τη γνώση μπορείτε να τους δώσετε αυτό που πραγματικά θέλουν.

Να θυμάστε ότι οι πληροφορίες είναι το κλειδί. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μία σωστή βάση πελατών για να αποθηκεύσετε και να αξιοποιήσετε τα δεδομένα με γνώμονα την συμβουλευτική που θα εκπαιδευτείτε από εμας ώστε να εφαρμόσετε στους πελάτες σας, κατανοώντας έτσι τις πραγματικές τους ανάγκες.

Όλες αυτές οι πληροφορίες θα σας επιτρέψουν να προετοιμάσετε εξατομικευμένες και πιο δελεαστικές προσφορές, να παρέχετε καλύτερες υπηρεσίες και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις.

Εάν λοιπόν ψάχνετε κάποιον για να ανανεώσει τον χώρο σας ή να τον δημιουργήσει από την αρχή αλλά και να σας παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, marketing και εκπαίδευσης, απευθυνθείτε στους καλύτερους του είδους.

O δρόμος για την επιτυχία είναι μονόδρομος και περνάει μέσα από το THE DM PROJECT!!